Последно добавени фирми

Опънати тавани от Белтендо

Френски опънати тавани на достъпна цена от Белтендо. Професионален и бърз монтаж на материали с високо качество.

За контакти

Опънати тавани Бургас

Опънати тавани Бургас

Белтендо – гр. Бургас, ж.к. „Изгрев“ бл. 139
тел.: +359 896 26 30 70
Email: beltendo@abv.bg
Web: Beltendo.net

 

 

Опънати тавани Белтендо – високо качество на ниски цени

Обръщате ли често внимание на своя таван, чието състояние явно не ви задоволява? Много хора си мислят, че могат да променят нещо в него: да го направят снежнобял или да го боядисат в интересен цвят. Или просто да го подравнят или да скрият електрическите контакти. Но само мисълта за ремонтни дейности и за торбите строителни отпадъци предизвиква негативни емоции и нежелание да се заемат с това у болшинството от нас. Опънати тавани от Белтендо- Бургас.

Услуги- Опънати тавани Белтендо- Бургас /работим в цяла България/

 • Опънати тавани;
 • Опънати тавани за детски стаи;
 • Опънати тавани за бани;
 • Звездно небе;
 • Други;

Интересно за опънатите тавани: Защо да изберете опънати тавани?

Ако ви предстои ремонт на жилище или търговска площ, вероятно вече сте чували за опънатите тавани. Тази съвременна и иновативна система се използва от архитекти и декоратори, защото дава възможност за създаване на оригинални декоративни решения, като в същото време има отлични функционални качества.

Опънатите тавани могат да се използват както в жилищни помещения, така и в търговски площи – ресторанти, барове, хотели, магазини и т.н. Все по-често тази технология се прилага и в административни сгради.

Предимствата на опънатите тавани са многобройни и са свързани с ефективността и естетиката. Ето някои основни причини защо да изберете опънати тавани и да ги предпочетете пред другите видове таванни системи:

 1. Естетика

Профилите на този тип тавани могат да се използват за създаване на голямо разнообразие от форми. Те дават възможност да постигнете забележителни декоративни ефекти – изчистени или по-сложни форми, 3D ефекти, дълбочина и дори цели картини. Мембраната пък може да бъде боядисана във всякакви цветове и принтове. Възможност да избирате между матов или сатенен завършек, както и практически безкрайни ефекти.

 1. Практичност

Опънатите тавани са отлично решение, защото не изискват особена поддръжка. Те не задържат прах, измиват се лесно и не причиняват алергии, защото са изработени от специални материали. Този тип системи позволяват да прикриете всякакви несъвършенства по съществуващия таван и да създадете уютна и приятна атмосфера в помещението. Наличните кабели и тръби остават скрити между мембраната и тавана, а достъпът до тях е изключително лесен.

 1. Изолационни свойства

Мембраната създава тънък слой топлоизолация, благодарение на която се ограничава енергията, нужна за затопляне и охлаждане на помещението. Подобрява се също и акустиката на стаята, а шумовете се поглъщат от мембраната.

 1. Бърз монтаж

Монтажът на опънатите тавани изисква само няколко часа, като самата инсталация е бърза и не предизвика типичния за ремонтите хаос и мръсотия. При монтажа не се отделят вредни вещества или неприятна миризма. Не е нужно технологично време след инсталацията, затова помещението може да се използва веднага.

 1. Устойчивост и безопасност

Този вид таванни системи са устойчиви и издържат дълго време. Те са водоустойчиви и незапалими, което значително намалява риска от повреди. Профилите и мембраните са напълно безопасни, а при професионален монтаж няма риск от срутване или падане на елементите.

Опънатите тавани са отлично решение за всякакъв тип помещения. Те позволят да създадете уникални декоративни елементи и цялостно да промените облика на помещението, като в същото време предлагат отлична ефективност, комфорт, изолационни и акустични свойства.

Къде го правим:

 

 • Опънати тавани Бургас и региона
 • Опънати тавани Варна
 • Опънати тавани София
 • Опънати тавани в България

За контакти

Белтендо – гр. Бургас, ж.к. „Изгрев“ бл. 139
тел.: +359 896 26 30 70
Email: beltendo@abv.bg
Web: Beltendo.net

Думи и изрази по който да ни намирате

Опънати тавани, опънати тавани Бургас, опънати тавани София, опънати тавани Варна, топ качество на опънати тавани, цени за опънати тавани, печат на опнати тавани, opynati tavani, opanati tavani, opynati tavani Burgas, opanati tavani Sofia, opanati tavani cena, cena za opanati tavani.

1,906 total views, 1 views today

Оценка: 1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Няма гласували)
Loading...