Последно добавени фирми

БЕНЦ-ООД

БЕНЦ-ООД Проектиране,дизайн и изпълнение. В И К и ОВ(отопление)подръжка и изграждане на локално парно, подмяна на Щрангове.

За контакти

logoБЕНЦ-ООД – гр. София
тел.: 0898850508- Иванов
Email: stefan015@abv.bg
Web: Remonitiori.com

 

 

За БЕНЦ-ООД

БЕНЦ-ООД Проектиране,дизайн и изпълнение. В И К и ОВ(отопление)подръжка и изграждане на локално парно, подмяна на Щрангове –, аварийни ремонти В И К и ОВ(отопление)изграждане на локално парно,радиатори-смяна,добавяне и премахване на глидери,Медни ,Полипропиленови и Полиетиленови тръби, подмяна на Щрангове , Аварийни ремонти, Монтаж на санитария(батерии,душ кабини,вани,тоалетни чинии,мивки обикновенни и лукс изпълнения водомери и др.) Отпушване,изпомпване,източване на мазета,сгради,жилища и др с професионални помпи. Ремонт и подмяна Канализация-отпушване, Смяна на водомери, изграждане на нови водопроводни трасета,Отстраняване на течове(бани,офиси магазини) и др. Подмяна на Ел.табла ,осветление,контакти,ключове.
Строително-ремонтни дейности от А до Я – Кърти, Чисти и Извозва.,Външна и Вътрешна топлоизолация ,Зидария,Мазилки,Гипсокартон,Окачени тавани,Шпакловки,Боядисване с латекс ,блажна боя и др.Поставяне на Плочки, Гранитогрес ,Почистване и реставрация на камък,Хидроизолация,Ремонт,почистване и подмяна на Водосточни тръби,Олуци,Ремонт на Покриви,обръщане на прозорци , Ел.инсталации ,Ремонт на входове,ал. и PVC дограма,редене на ламиниран паркет,замазки ,Изработка на метални огради,решетки и др. Фирмата работи с детски градини,училища,обществени сгради и др. При проявен интерес от ваша страна можете да ни потърсите на горепосоченият телефон 24 h в денонощието разполагаме и с аварийни екипи ще се радваме ако можем да ви бъдем полезни.

За контакти

БЕНЦ-ООД – гр. София
тел.: 0898850508- Иванов
Email: stefan015@abv.bg
Web: Remonitiori.com

На латиница/ Думи и изрази по който да ни намирате

БЕНЦ-ООД,  проектиране, дизайн и изпълнение, подръжка и изграждане на локално парно, подмяна на Щрангове, аварийни ремонти,

2,331 total views, 1 views today

Оценка: 1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (4 гласувал/и, оценка: 5,00 oт5)
Loading...