Последно добавени фирми

SUNTEK- Слънчеви системи

SUNTEK предлага интелегентни технологии за постигане на икономии, сигурност, надежност и качество. Редица клиенти избраха нас, като надежден изпълнител и партньор за реализиране на своите проекти.

За контакти

SUNTEK- Слънчеви системи

SUNTEK- Слънчеви системи

SUNTEK – гр. Пловдив
тел.: 0888 655537- Любомир Василев
Email: office@suntek-bg.com
Web: suntek-bg.com

 

 

За SUNTEK- Слънчеви системи

SUNTEK- Слънчеви системи предлага интелигентни технологии за постигане на икономии, сигурност, надеждност и качество. Редица клиенти избраха нас, като надежден изпълнител и партньор за реализиране на своите проекти. За да поддържаме високо качество на своите продукти и новостите на международните пазари, работим в тясно сътрудничество с лидерите в тази област и осъществяваме директен внос от тях. SUNTEK предлага системи за енергийна ефективност, проектира и реализира проекти в зависимост от Вашите нужди – отопление, климатизация, затопляне на вода. Слънчевите топлинни приложения съставляват най-широко използваната категория. Имат и най-висока ефективност. При използване на най-новаторски материали и производствени технологии запазват за дълго време изключителните си качества. Слънчевите инсталации с вакумно-тръбни колектори са подходящи за захранване с топла вода на хотели, ресторанти, басейни, вили, еднофамилни къщи, както и всякакъв вид обществени и жилищни сгради. Притежават висока ефективност и КПД. Съотношението между соларния добив спрямо общата потребност от битова гореща вода за цялата година е около 70%.
Като фирма, предлагаща иновативни продукти, сме силно загрижени за максимално усвояване на топлинната енергия от био горива, слънчева и термална енергия. Нашия екип в развойната си дейност непрекъснато се стреми да уеднакви продуктите ни с нуждите на клиентите. Развитието на технологиите дават възможност да се гарантира ефективност и лекота на използване на най-високо ниво. Постоянно следим това развитие и се стремим да предлагаме най-компетентно комплексни услуги.

 

Предимства на SUNTEK- Слънчеви системи

Основни дейности
  • Ниски разходи за инвестиция и поддръжка
  • Компактен размери и атрактивен дизайн на системата
  • Гарантирана хигиена на битовата гореща вода
  • Възможна целогодишна употреба с допълнителен топлинен източник
  • Сигурен и дълъг експлоатационен срок

За контакти

SUNTEK – гр. Пловдив
тел.: 0888 655537- Любомир Василев
Email: office@suntek-bg.com
Web: suntek-bg.com

На латиница/ Думи и изрази по който да ни намирате

SUNTEK, слънчеви системи Пловдив,слънчеви колектори Пловдив,солари Пловдив,вакумнотръбни колектори Пловдив,отопление Пловдив, slynchevi sistemi Plovdiv, slanchevi sistemi Plovdiv, slanchevi kolektori Plovdiv, solari Plovdiv, otoplnie Plovdiv,

2,101 total views, 1 views today

Оценка: 1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Няма гласували)
Loading...