Последно добавени фирми

Tag Archives: mazilka

Плавер ООД / Plaver OOD

Оценка: 1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (1 гласувал/и, оценка: 5,00 oт5)
Loading...

За контакти Плавер ООД – гр. София тел.: 0896861516- Пламен Пандилов Email: plaver@abv.bg Web: bgstroitel.eu     За Плавер ООД ПЛАВЕР ООД комплексни ремонти- окачени тавани, гипсокартон, латекс и боя, венецианска мазилка и декоративни бои, декоративни мазилки, стуко венециано, електроинсталации, ремонт на бани- комплексно Вик , замазка, канал и плочки, монтаж на окачни тавани на нива с гипсокартон, леки преградни стени, PVC облицовки.   Услуги ... Още »