Хидроизолация Бургас

Информация за вашата фирма на тази страница? Ако искате данните на вашета фирма да се появят на тази страница моля свържете се с нас.

хидроизолация Бургас

Хидроизолация от ЕТ „“

Висококачествена хидроизолация Бургас от „“. Доказаните специалисти по хидроизолация, ще свършат необходимото, за да нямате повече проблеми с течове, влага и мухъл- за да се чувствате комфортно. Изграждането на надеждна хидроизолация за вашия дом е не само необходим, а и задължително във всички етапи на строителството- хидроизолация на мазета, мокри помещения или покриви. Изключително важно за продължителността на експлоатация на една сграда се явява избора на специалисти за изграждането на хидроизолация, както и от качеството на материалите. Ние имаме дългогодишен опит в изграждането на нови и ремонтирането на стари проекти свързани с хидроизолация.


За контакти

ЕТ – гр. Бургас
тел.: 0000000000
Email: [email protected]
Web: remontiori.com


Услуги за хидроизолация

  1. Хидроизолация на покрив Бургас– за да не прокапе и ви създаде невиждани неприятности;
  2. Изолация на под- спестете си главоболия от разправии със съседите отдолу, поради теч на банята;
  3. Външна хидроизолация Бургас на строителни конструкции;
  4. Антикорозиална хидроизолация на тръби;
  5. Хидроизолация на влажни помещения;
  6. Хидроизолация на басейни;

Полезно за хидроизолацията

Неща които трябва да знаете преди да се насочите към хидроизолация Бургас


Хидроизолация на покриви Бургас

Много често поддръжката на покрива остава на заден план, и чак когато се появят течове, се сещаме за неговия ремонт. Това, разбира се, не означава, че старият трябва да бъде разрушен и да градим нов. Обикновено с появилите се течове, причинени от пукнатини по плочата на покрива, както и с такива от керемидени покрития, лесно би се справила една добра хидроизолация.

За да направим качествена хидроизолация Бургас на нашия покрив, трябва да обърнем внимание най-вече на нейната издръжливост на природни сили (слънце, бурен вятър, силен дъжд или сняг). От съществено значение е какви материали ще ползваме. Те трябва да са устойчиви на големи температурни разлики, без да се нарушава целостта на изолационното покритие. Една качествена покривна хидроизолация трябва да има давност над 20 години.

Общо взето можем да разделим хидроизолацията на два вида – за плосък или скосен покрив. При първия вид се използват методи, в които се влагат различни хидроизолационни материали като рулонни мембрани, с или без използването на допълнителна минерална насипка, течно разливни или положени чрез машинно пръскане мембрани и газопламъчно полагане. Всеки един от изброените методи си има своите предимства и недостатъци. Течноразливните хидроизолации са по-скъпи, но с този метод се постига така нареченото безшевно покритие, което гарантира по-голяма защита от нарушаване на целостта на покритието. При рулонните мембрани трябва да се направи качествена връзка между полаганите слоеве, за да няма пропускане на влага. Също така може да се сложи допълнителна минерална посипка като завършек. За газопламъчното полагане е необходимо да има по-високи температури на околната среда. То се прилага предимно през топлите месеци на годината.

При скосения тип покриви пръв и най-добър избор е използването на битумни керемиди. Те дават голяма свобода при избора на форми и цвят, като по ваша преценка може да се направи изгледът на покрива. Сами по себе си те представляват лентов материал със стъклена основа и битумно покритие. Този хидроизолационен продукт има фолио от полиетиленов пясък от едната страна, а

от другата битумен гранулат с различни цветове. Битумните керемиди са предпочитан вариант заради своята надеждност и красив дизайн.


За контакти

ЕТ  – гр. Бургас
тел.: 00000000000
Email: [email protected]
Web: remontiori.com


На латиница- за тези който все още пишат на латиница

Hidroizolaciq Burgas na izkliuchitelno visoko nivo. Predlagame vi da zabravite za techovete ot pokrivi i mokri pomeshteniq. „“ vi predlaga nai- dobrata hidroizolaciq Burgas na konkurentni ceni. Dovete ni se i ni posetente na nashiq sait: site.com. Eto i oshte nqkolko dumi po koito moje da namerite razi stranica: hidroizolacia Burgas, hidroizolacia, hidroizolacia na pokriv, hidroizolaciq na pokriv, vynshna hidroizolaciq, vytreshna hidroizolaciq, гсаидсюдвьъс,р , гсаидсюдвьъсь, гсаидсюдвьъс, фкижья, хидроизолацич, хидроизолацич Бургас,