Вътрешни ремонти Бургас

Информация за вашата фирма на тази страница? Ако искате данните на вашета фирма да се появят на тази страница моля свържете се с нас.

Вътрешните ремонти Бургас са най-срещаният тип дейности в един дом. Те са разнообразни по вид и ако не можем да се справим сами, се налага да търсим помощ от различни майстори или фирми за тяхното изпълнение. Един такъв, често неотложен ремонт, е подмяната на старата дограма с нова.

За контакти

Ремонти Бургас

Фирма  – гр. Бургас
тел.: 00000000
Email: [email protected]
Web: Remontiori.com


Вътрешни ремонти Бургас

Смяна на дограма и подово покритие – едни от най-честите вътрешни ремонти

Вътрешните ремонти са най-срещаният тип дейности в един дом. Те са разнообразни по вид и ако не можем да се справим сами, се налага да търсим помощ от различни майстори или фирми за тяхното изпълнение. Един такъв, често неотложен ремонт, е подмяната на старата дограма с нова. Това е много важна стъпка към подобряването на комфорта в едно жилище. През вехтите и недобре уплътнени прозорци се губи много топлина, навлиза шум, влага и прах. Със смяната им се елиминират всички тези неприятни последствия.

При избора на дограма трябва да знаем, че броят на камерите на профилите увеличава топлоизолационните качества на един прозорец, но поради по-голямата си площ, стъклопакетът е от най-важно значение. Масово продаваните двуслойни стъклопакети осигуряват достатъчен уют, но ако искате по-добра шумоизолация, изберете троен. Също така на пазара се предлагат и нискоемисионни стъкла, с които загубата на топлина е по-малка. Монтажът на новата дограма трябва да е сигурен и здрав. Рамката й се захваща към зида с винтове, а празното място между тях се запълва с пяна. Обгръщането на разбитите части около прозорците от вътрешната част може да се направи с гипсокартон Бургас, така ще се постигнат идеално прави линии.

Друг най-често срещан вътрешен ремонт Бургас е полагането на нова подова настилка или възстановяването на стара. Ако вече имате сложен паркет и искате просто да подобрите неговото състояние, той може само да се изцикли наново, да се шлайфа с по-фина шкурка и да се лакира. Покритието задължително се нанася по посока на нишките на дървото на два или три слоя. След последната ръка лак се изчаква поне 48 часа, за да изсъхне напълно.

Нова подова настилка от дърво се полага след нивелиране на пода със саморазливни мазилки и грундирне със специален двукомпонентен грунд. После се преминава към лепенето. Лепилата за тази цел са също двукомпонентни и се забъркват непосредствено преди използване. Те се изработват на базата на смоли и не съдържат вода. Разнасят се с шпакла върху пода и паркетът започва да се реди, като правилният монтаж ви осигурява една безупречна във времето настилка.


Услуги- професионална строителна бригада Бургас и региона

Основни и довършителни вътрешни ремонти БургасВъншни ремонти
Гипсокартон Бургас– всичко което може да се направи с гипсокартон, ние го прави.
Монтаж на гипсокартон – за гладки и равни стеНи;
Монтаж на влагоустоичйв гипсокартон за мокри помещения;
Монтаж на гипсокартон с цел вътрешна топлоизолация;
Окачени тавани;
Подови настилки;
Лепене на всички видове плочки;
Монтаж и ремонт на паркет, ламиниран паркет;
Подова замазка;
Стени
Премахване, отстраняване на тапети;
Лепене, монтаж на тапети;
Стандартно и декоративно боядисване;
Мазилка- декоративна и стандартна мазилка;
Шпакловка;
Други основни и довършителни ремонти в Бургас и региона;
Вътрешна хидроизолация на мокри помещения;
Ел инсталации;
ВиК услуги;
Топлоизолация– саниране на сгради;
Хидроизолация;
Ремонт на покриви;
Облицовка с камък;
Други външни ремонтни дейности;

Ние извършваме

 • Вътрешен ремонт на къщи
 • Вътрешен ремонт на вили
 • Вътрешен ремонт на гарсониера
 • Вътрешен ремонт на апартаменти
 • Вътрешен ремонт на мезонет
 • Вътрешен ремонт на студио
 • Основни и довършителни вътрешни ремонт Бургас на други обекти

Къде го правим:

 • Вътрешен ремонт Бургас и региона
 • Вътрешен ремонт Айтос
 • Вътрешен ремонт Слънчев Бряг
 • Вътрешен ремонт Несебър
 • Вътрешен ремонт Поморие
 • Вътрешен ремонт Созопол
 • Вътрешен ремонт Приморско
 • Вътрешен ремонт Царево
 • *Извършваме ремонти на вили, комплекси, апартаменти и други обекти извън посочените области, при запитване,

За контакти

Фирма  – гр. Бургас
тел.: 0000000
Email: [email protected]
Web: Remontiori.com


На латиница/ Думи и изрази по който да ни намирате

Vatreshni remonti Burgas- remonti Burgas, vytreshni remonti Burgas, vatreshni remonti Burgas, vatreshni remonti nesebar, vatreshni remonti Pomorie, vatreshni remonti na apartamenti, vatreshni remonti na kyshti, vatreshen remont na staq,

Ключови думи и изрази по които отговарят на тази страница: вътрешни ремонти, Бургас, вътрешни ремонти Бургас, вътрешен ремонт, вътрешен ремонт Бургас, вътрешни ремонти Бургас и региона, вътрешни ремонти Айтос, вътрешни ремонти Слънчев Бряг, вътрешни ремонти Несебър, вътрешни ремонти Поморие, вътрешни ремонти Созопол, вътрешни ремонти Приморско, вътрешни ремонти Царево, окачени тавани Бургас, гипсокартон Бургас, саниране Бургас, вътрешна топлоизолация Бургас, топлоизолация Бургас, вътрешни ремонти Бургас, външни ремонти Бургас, лепене на камък Бургас, строителни ремонти Бургас, строители Бургас, бояджийски услуги Бургас, услуги Бургас, боя Бургас, боядисване Бургас, подови настилки Бургас, лепене на плочки Бургас, ремонт на паркет Бургас, ремонт на ламинат Бургас, фирма за ремонти Бургас, шпакловка Бургас, шпакловане Бургас,