Новите тенденции в строителството

Строителна седмица
Строителна седмица

От 20-ти до 23-ти март в Интер Експо Център – София за 13-ти пореден път ще се проведе престижното изложение Българска Строителна Седмица, което разширява обхвата на участващите в него компании и привлича международен инвеститорски интерес. На авторитетния форум ще бъдат показани най-новите продукти и подходи в строителния бранш.

Заедно с всички автомати за хидроизолация на покриви РУФОН, които фирмата ХЕРЦ усъвършенства през последните няколко години, ще бъде представен и иновативния РУФОН „Р”. Той намалява в пъти разходите за материал и спестява много усилия и средства. Прецизен при заваряването по бордове, автоматът е перфектен инструмент за работа и по свободните покривни площи, а с тежестта си от приблизително 26 килограма той лесно би могъл да бъде пренасян до обекта.

Новосъздаденият модел на SOMERO Ltd., световноизвестна компания за лазерно контролирани машини за направа на безфугови бетонни настилки, ще бъде показан от българската фирма Лийф група. Мултифункционалният уред може да се използва за всички процеси – от крайната обработка на основата, през слагането на бетона до изравняването и уплътняването. Чрез машината се постигат параметри, които надминават всичко реализирано до този момент – например продуктивност 460 кв. м. на час и най-висока степен на точност.

Посетителите на изложението ще могат да видят и атрактивното представяне на продуктите на компанията Аустротерм България. Експерт в топло- и шумоизолационните материали от висок клас, изработени от експандиран и екструдиран полистирен, фирмата ще предложи най-добрите енергоспестяващи методи за изолация.

Нов продукт с високо качество, направен от фибростъкло (стъклопласт или стъкломат), покрито с издръжлива пластмаса, ще покаже на щанда си европейският първенец в производството и продажбата на скари с решетки – компанията Стако. Скарите от фибростъкло са в различни нюанси и са устойчиви на UV светлина. Стандартно се правят в зелен, сив, жълт и червен цвят.

В дните на форума ще се състои и третият специализиран салон Гео Експо, предлагащ специализирани съвети относно строително-ремонтните услуги на крайните клиенти, както и обичайната конференция BuildinGreen за енергийна ефективност и подновяване на сградния фонд в България. Също така любопитно за посетителите ще бъде първото национално състезание между майстори, редящи естествен паркет.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.